”Brandstadstegen”

Nu har vi haft första promenadträffen. Succé! Vi var 14 stycken personer, kvinnor och män. OCH EN HUND. Git tog täten och drog iväg oss på en härlig promenad. Vi gick, med eller utan stavar, snackade och fick en härlig promenad på 6,2 km. Jag tror den tog ungefär en timme. Mot slutet tog hunden täten, hon gillade inte att gå efter alla. Detta gör vi om nästa onsdag. Kom med du också!

Grillkvällen 11 juni 2015

Vi lyckades pricka in en härlig varm sommarkväll när vi träffades för grillkvällen på byastugans uteplats/trädgård.  Det grillades korv, fläskkotletter, revben mm. Drycken varierade från vin till vatten. Härligt trevlig stämning.  När alla var mätta och belåtna lektes de utlovade ”käcka” lekarna. Det blev spelkula på list som skulle manövreras ner i kopp. Inte helt lätt men roligt hade vi och många skratt och tjut. Vid 21-snåret började det kyla till och då packade vi ihop och önskade varandra en trevlig sommar och på återseende den 6 september, då rallyt skall gå av stapeln.  Se foto under bilder.

 

 

 

NYTT, NYTT, NYTT

Igår, 28/5, på styrelsemötet kom det förslag om en enkel träff innan sommaren inträder på riktigt.

Grillkväll vid byastugan den 11 juni. Kanske lite käcka lekar därtill. Vi tänkte det skulle starta kl 19.00.

Det låter väl mysigt. Tag med egna korvar eller vad ni önskar och så träffas vi och snackar lite och eventuellt lite lekar. Vi hoppas på bra väder. Alla är hjärtligt välkomna. Ingen föranmälan behövs.

/Bodil

Pubaftonen den 30 januari 2015

Denna fredag kväll träffades cirka 30 personer. Vi njöt av god mat, öl, vin, vatten. Därefter serverades kaffe med goda kakor. Allt hemlagat. Stämningen var mycket god. Alla pratade med alla. Några nya bekantskaper föddes. Pubaftonarrangemanget kommer att upprepas framöver.