Cruisingen 10 juni 2018

Några bilder från årets cruising som genomfördes i flödande sol och värme. Cirka 8 mil lång runda för bilarna och cirka 4 mil för mopparna. Bilekipagen hade 4 kontroller på vägen med frågor och praktiska övningar. Mopederna hade 10 frågor att svara på. Korv och kaffe med kakor fanns att köpa. Lotteriet hade många fina priser som våra generösa sponsorer hade skänkt.

Första, andra och tredje pris till bilekipagen sponsrades av Bil-Bengtsson.

Första, andra och tredje pris till mopedförarna sponsrades av Sibylla, Sjöbo.

Charlie Dahlqvist, Susanne Hansen och Bengt-Olle Carpenheim blev värdiga vinnare på bilrundan.

Johnny Wämmerfors, Hans Nilsson och Göran Persson blev värdiga vinnare på mopedrundan.

Vi vill tacka följande sponsorer: Bil-Bengtsson, Byggfynd Sjöbo, Sjöbo Gummi, Colorama Sjöbo, LRF Konsult, Handelsbanken, Thuleslund Vollsjö, Lloyd Apotek Sjöbo, Granngården Sjöbo, Woody P&G Sjöbo, Per Gustafsson, Sparbanken Skåne, Thor Nilsson Bil Sjöbo, Lassessons El Sjöbo, Zorina blomsteraffär Sjöbo, V-teknik elektronik AB.

 

 

Posted in Brandstadrally.